25 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή Επαναστατικής Οργάνωσης στον πιτσιρίκο


Πηγή : πιτσιρίκος
Σύντροφε πιτσιρίκο, είμαστε η επαναστατική οργάνωση «Φράξια των Μποζονίων της Ανυπότακτης Προλεταριακής Άμυνας». Δεν έχουμε αναλάβει ακόμα δράση γιατί εκπαιδευόμασταν στη δημιουργία εκρηκτικών μηχανισμών με γκαζάκια. Πάνω, όμως, που ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε το πρώτο μας χτύπημα, προέκυψε ένα πρόβλημα.

Ως συνεπής επαναστατική οργάνωση, είχαμε κανονίσει να στείλουμε την προκήρυξη για το χτύπημα στην Ελευθεροτυπία. Αλλά η Ελευθεροτυπία κλείνει. Πού θα στείλουμε τώρα εμείς την προκήρυξη; Δυο χρόνια την γράφαμε την προκήρυξη. Τσάμπα είχαμε ανοίξει δέκα λεξικά για να την κάνουμε πολύ επαναστατική;
Μήπως έχεις εσύ καμιά ιδέα πού να στείλουμε την προκήρυξη; Επί τη ευκαιρία, το όνομα της οργάνωσης σου αρέσει; Πέντε μήνες το παλεύαμε.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς, αν κι εσύ μουνόπανο του συστήματος είσαι
«Φράξια των Μποζονίων της Ανυπότακτης Προλεταριακής Άμυνας»
(Η απάντηση του πιτσιρίκου)
Σύντροφοι της «Φράξιας των Μποζονίων της Ανυπότακτης Προλεταριακής Άμυνας», σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ ζω ένα δράμα.
Πιστεύω ακράδαντα πως το κλείσιμο της ιστορικής εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» -που είναι πιο ιστορική και από τη Δόξα Δράμας- είναι ένα σατανικό σχέδιο της πλουτοκρατίας, για να χτυπήσει το επαναστατικό κίνημα και το αντάρτικο πόλεων.
Ο στόχος της πλουτοκρατίας ήταν να κλείσει την «Ελευθεροτυπία», για να μην ξέρουν οι επαναστατικές οργανώσεις πού να στείλουν την προκήρυξη, ώστε να παρακμάσει το επαναστατικό κίνημα.
Σύντροφοι, θα σας έλεγα να στείλετε την προκήρυξη στο «Βήμα», τα «Νέα» ή την «Καθημερινή». Αποδεικνύονται πιο συνεπείς στη γραμμή τους, σε αντίθεση με την «Ελευθεροτυπία» που θυμήθηκε την αντίσταση στο κατεστημένο τους τελευταίους μήνες επειδή κατάλαβε ότι δεν θα πάρει το δάνειο και θα βάλει λουκέτο – όταν ήταν μέτοχοι στο Mega, μια χαρά ήταν όλα.
Μπορείτε να στείλετε την προκήρυξη και σε εμένα, για να την ανεβάσω στο μπλογκ μου. Μόνο να καθυστερήσετε λίγες μέρες το χτύπημα για να προλάβω να βρω χορηγό. Είναι δραματική η κατάσταση αυτήν την εποχή στις διαφημιστικές.
Το όνομα της οργάνωσής σας είναι πολύ ωραίο. Ζήλεψα που δεν το σκέφτηκα εγώ.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς, αν κι εσείς τίποτα ασφαλίτες θα είστε
πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: