5 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΓ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους εξεγερμένους εργαζόμενους των ναυπηγείων, σε όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους.

Σήμερα οι για πάνω έξι μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι των ναυπηγείων, έχοντας γίνει «μπαλάκι» μεταξύ των υποτιθέμενων αρμοδίων «υπουργών», αποφάσισαν να έλθουν σε ευθεία αντιπαράθεση με το κράτος των δωσιλόγων, εισβάλλοντας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα τρομοκρατήθηκαν. Αρκεί να δει κανείς τα ρεπορτάζ και το σχολιασμό των γεγονότων των MEGAκαναλιών για να καταλάβει το πανικό τους.

Κρυπτόμενοι από τους εργαζόμενους, έβαλαν τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να «βγάλει το φίδι απ’ τη τρύπα» και κατόπιν απάντησαν με τη τυφλή βία των υποτακτικών στη «Χρυσή Αυγή» πραιτωριανών τους και μαζικές συλλήψεις, οδηγώντας αύριο το πρωί Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 στις 8:00’, δώδεκα από τους συλληφθέντες στο αυτόφωρο στην Ευελπίδων. Οι εργαζόμενοι καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα Δικαστήρια.

Για το Ε.Πα.Μ. και για όλους τους Έλληνες δημοκράτες και πατριώτες οι εργαζόμενοι δεν είναι απλά αθώοι, αλλά Ήρωες που μας δείχνουν το δρόμο για το τι θα πρέπει να κάνουμε απ’ εδώ και πέρα.

ΕΝΑ, ΔΥΟ, ΤΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2012
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: