13 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 30ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 30ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ



Παρέμβαση-καταγγελία πραγματοποίησαν μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. που ανήκουν στους πυρήνες των βορείων περιοχών της Αθήνας κατά την διάρκεια  του Μαραθωνίου 2012, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012.

Κρατώντας πικέτες με συνθήματα στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά παρατάχθηκαν εμπρός από την αψίδα του ΟΠΑΠ, κατά μήκος της διαδρομής, στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής, λίγο πριν περάσουν οι πρώτοι δρομείς το πρωΐ μέχρι την ώρα που πέρασαν οι χιλιάδες συμμετέχοντες που ακολουθούσαν στην ουρά.

Τα συνθήματα του Ε.ΠΑ.Μ., όπως «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ  ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ», «ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ», «DEMOCRACY WAS BORN HERE, DEBTOCRACY ENDS HERE», «LA LUMIÈRE  DE GRÉCE DISPERSERA ENCORE UNE FOIS LOBSCURITÉ DES USURIERS» κ.α., αγκαλιάστηκαν αμέσως από τους παρευρισκόμενους πολίτες και τράβηξαν την προσοχή όλων των ξένων δημοσιογράφων που ακολουθούσαν την διαδρομή.

Ξένοι αθλητές έκαναν το σήμα της νίκης βλέποντας τους Επαμίτες και πολλοί Έλληνες δρομείς φώναζαν «Μπράβο στο Ε.ΠΑ.Μ.», «Μπροστά με το Ε.ΠΑ.Μ.».

Το Ε.ΠΑ.Μ. θα συνεχίσει τις στοχευμένες πολιτικές παρεμβάσεις του γιατί το κατοχικό καθεστώς πρέπει να νοιώθει την ανάσα του λαού καθημερινά γύρω του με κάθε τρόπο.

Το Ε.ΠΑ.Μ., πιστό στις διακηρύξεις του, συμμετέχει, προτείνει, δρα, μάχεται, πρωτοπορεί!

Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειου Τομέα
12-11-2012
















Δεν υπάρχουν σχόλια: