10 Μαρτίου 2013

ΟΧΙ στην ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ



 

Φίλε Συμπολίτη
Ζεις πολύ έντονα στο πετσί σου την βαρβαρότητα του δωσιλογικού κράτους και το αδιέξοδο που έχει φέρει σε εσένα και στην οικογένειά σου.
Θέλουμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε για την πρωτοβουλία μας που δίνει διέξοδο στο Λαό απέναντι στην ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ που επιχειρείται εις βάρος μας.
Έχουμε ετοιμάσει Συλλογική Αγωγή, που το πρώτο κύμα της αφορά 1300 περίπου πολίτες, για πλαστότητα των εκκαθαριστικών της Εφορίας, για πολλούς λόγους, δύο βασικοί εκ των οποίων είναι:
1.      Τα εκκαθαριστικά έχουν σαν βάση το Μνημόνιο που σύμφωνα με απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών εκρίθη ΑΝΤΙΣΤΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
2.      Σύμφωνα με τις διατάξεις του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που ορίζει τις αρχές της (α) «αναλογικότητας», δηλαδή ότι όλοι οι Πολίτες συμμετέχουν στα φορολογικά βάρη σύμφωνα με την φοροδοτική τους ικανότητα και όχι με κάθε είδους τεκμήρια, που εν πολλοίς είναι πλασματικά, καθώς επίσης και (β) της «ανταποδοτικότητας» , δηλαδή να ανταποδίδει το Κράτος με την παροχή Κοινωνικών Αγαθών, όπως λ.χ. Δωρεάν Υγειονομική Περίθαλψη, Παιδεία, Παροχές Πρόνοιας κλπ.
Επί πλέον αυτά τα «χαράτσια» αντιβαίνουν και στο Διεθνές Δίκαιο, όπως Καταστατικό Χάρτη του Ο.Η.Ε., Διεθνή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κλπ.
Ταυτόχρονα με την κατάθεση της Αγωγής καταθέτουμε και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων, έτσι ώστε να θεωρούνται, όσοι συμμετέχουν στη συλλογική αγωγή «φορολογικά ενήμεροι» έως ότου κριθεί από το Ειρηνοδικείο η Κύρια Αγωγή και ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε τα «Ασφαλιστικά Μέτρα».
Στην προσφορά αυτή των Δικηγόρων του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε φορολογούμενος ανεξάρτητα από κομματικές «ταμπέλες», εάν κάποιοι εξακολουθούν ακόμα να έχουν από αυτές.
Ο στόχος μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: Να μπλοκάρουμε την είσπραξη φόρων από ένα ΒΑΡΒΑΡΟ και ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ κάνοντας στην πράξη «ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ», δεδομένου ότι συνεχίζουμε την συλλογή εξουσιοδοτήσεων και θα υποβάλλουμε συνεχώς Αγωγές κατά κύματα.


ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!! ΕΣΥ;;;

Τηλ. Επικοινωνίας –Πληροφορίες: 210 3466224
Ενημερωθείτε! Ακούστε τον Δημήτρη Καζάκη καθημερινά στο ραδιόφωνο: «Εκπομπή Α.Ε.», Art FM 90.6, ώρα 1-2.30 μ.μ.
Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειου Τομέα: http://www.epambp.blogspot.gr/, e-mail: info@epamhellas.gr, epambp@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: