18 Σεπτεμβρίου 2013

Κερατσίνι: Νεκρός από μαχαίρι φασιστών

Κερατσίνι: Νεκρός από μαχαίρι φασιστών
[Πηγή: The Press Project, 18/09/2013]
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επίθεση φασιστών κατά νεαρού σε καφετέρια στο Κερατσίνι. Πρόκειται για τον Παύλο Φύσσα (Killah P) με αντιφασιστική και κοινωνική δράση στην περιοχή. Ο Παύλος Φύσσας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νίκαιας σε σοβαρή κατάσταση, όπου εξέπνευσε.
Η Αστυνομία έχει ήδη κάνει προσαγωγές από το σημείο της επίθεσης και σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες - αφού οι αρχές δεν έχουν προβεί σε επίσημη ανακοίνωση - μεταξύ των προσαχθέντων βρέθηκε ένα άτομο που είχε στην κατοχή του μαχαίρι και πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης του δολοφονικού χτυπήματος. Στο Γενικό Κρατικό Νικαίας αυτή της στιγμή υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος από τοπικές κινήσεις αλλά και το περιβάλλον του θύματος, ενώ ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν καλέσματα για συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας την Τετάρτη.
Τι μεταδίδει το efsyn.gr:
Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε νεαρός, σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας με τραύμα στο στήθος. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο νεαρός έχει καταλήξει, ωστόσο η αστυνομία (μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης), δεν επιβεβαίωνε τον θάνατο του νεαρού.
Η επίθεση φέρεται να έγινε από φασίστες που είχαν εντοπίσει νωρίτερα τον νεαρό. Η αστυνομία έχει κάνει προσαγωγή ενός ατόμου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι και εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν είναι ο δράστης.
Η ΕΡΤ αναφέρει ότι είναι νεκρός
Στην περιοχή της Αμφιάλης, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, 10-20 άτομα με μαύρα ρούχα μαχαίρωσαν 34χρονο, γνωστό αντιφασίστα της περιοχής, γύρω στη 01:00 π.μ., ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με ασθενοφόρο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες καθυστέρησε 50 λετπά. Από το σημείο της συμπλοκής έχουν προσαχθεί αρκετά άτομα, στην κατοχή του ενός έχει βρεθεί ένα μαχαίρι. Ο νεαρός δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά. Δυστυχώς είναι νεκρός. Επιβεβαιώνεται από αστυνομία και από γιατρούς.
Τι μεταδίδει το newsit
Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Ένας 34χρονος άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 45χρονο αρχικά για το ποδόσφαιρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καυγάς επεκτάθηκε και στα πολιτικά και τότε ο 45χρονος μαχαίρωσε τον 34χρονο στο στήθος.
Το θύμα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Πριν υποκύψει στα τραύματά του, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη.
Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα ανήκει στον χώρο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο δράστης στην Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: