2 Νοεμβρίου 2013

Η στρατηγική της έντασης σε πλήρη εξέλιξη

          
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο έγκαιρα είχε προειδοποιήσει ότι η επιχείρηση αποσταθεροποίησης της χώρας, από την κυβέρνηση και τους ξένους συμμάχους της, έχει ξεκινήσει και είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στόχος τους, να οδηγήσουν τη χώρα σε τεχνητή ένταση και σε ακραία φαινόμενα βίας.
                           
Έτσι σήμερα το απόγευμα, με άκρως επαγγελματικό τρόπο δύο εκτελεστές σκότωσαν εν ψυχρώ και απολύτως στοχευμένα δύο νέους ανθρώπους έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, σε συνέχεια του κύκλου αίματος που ξεκίνησε με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Φυσικά και το Ε.ΠΑ.Μ καταδικάζει ένα τέτοιο αποτρόπαιο γεγονός, που δεν μπορεί να αποτελεί πολιτική πράξη παρά μόνο να καταγραφεί ως στυγνό έγκλημα. Μια πράξη που δημιουργεί ερωτήματα για το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν.
Οι ώρες είναι κρίσιμες και ο Ελληνικός λαός πρέπει να επιδείξει ψυχραιμία και ομοψυχία, αρνούμενος να πάρει μέρος στα σχέδια εκείνων που επιδιώκουν την εθνική διχόνοια καθώς και να τον αποπροσανατολίσουν από το πραγματικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει και που δεν είναι άλλο από την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής. Ένα καθεστώς που δεν διστάζει, την ώρα που παραπαίει, να οδηγήσει τη χώρα σε αιματοκύλισμα,  για να παρουσιαστεί ως εγγυητής της ασφάλειας.
Το Ε.ΠΑ.Μ, πιστεύει ότι ήρθε η ώρα,  συγκρότησης της πιο πλατιάς δημοκρατικής συμμαχίας και συσπείρωσης όλων των δυνάμεων, που θα σταθεί με όρους Νίκης απέναντι στο φαύλο και προδοτικό καθεστώς του «συνταγματικού τόξου» της εκτροπής και της ανωμαλίας, ώστε να μπορέσει ο λαός να ανατρέψει το καθεστώς αυτό που οδηγεί τη χώρα σε φασιστική εκτροπή.
Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2013
Το Γραφείο Τύπου του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: