19 Νοεμβρίου 2013

Ο Ελληνικός λαός βάδισε κατά του κατοχικού καθεστώτος

Δελτίο Τύπου  

Ο Ελληνικός λαός βάδισε κατά του κατοχικού καθεστώτος  
                    
Ειρηνικά αλλά χωρίς φόβο, μπροστά στους παρατεταγμένους πραιτωριανούς – φύλακες της κατοχικής εξουσίας, κατά μήκος της πορείας, χιλιάδες πολίτες βάδισαν προς την Αμερικάνικη πρεσβεία, για την 40η  επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν και πάλι την ελευθερία και τη δημοκρατία που κατά επίφαση και μόνο υπάρχει σήμερα.  
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο βρέθηκε στην πορεία μαζί με άλλα κινήματα όπως το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, το Δίκτυο Σπιθών καθώς και δυνάμεις από το Συντονιστικό των Κινημάτων των πλατειών. Στόχος η επίτευξη ενότητας στη βάση, μέσα από κοινούς αγώνες και δράσεις. Κάθε βήμα μας στο εξής, πρέπει να έχει ως κύριο γνώμονα την ενότητα και τη συσπείρωση του ελληνικού λαού, όπως εξάλλου μας έχει διδάξει η ιστορία, όπου σε ανάλογες συνθήκες ο εχθρός νικήθηκε και κατατροπώθηκε μόνο μέσα από τη λαϊκή δράση.
Το δρόμο μας τον δείχνουν οι ίδιοι οι πολίτες, όπου με την αθρόα συμμετοχής τους, δικαιώνουν την επιλογή αυτή ενώ προχωρούν ένα βήμα παραπάνω δίνοντας το σύνθημα:
«Λαέ θυμήσου το χώμα που πατάς λευτέρωσε ο Αρης και το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ»!

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: