16 Νοεμβρίου 2013

Προβολή της ταινίας "Το Νόημα της Ζωής" ("The Meaning of Life") την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου



Η Πολιτιστική Λέσχη του ΕΠΑΜ ΒΤ συνεχίζει τις κυριακάτικες προβολές ταινιών στα γραφεία μας, Σαλαμίνος 36 - Πλ. Αγ. Λαύρας στο Μαρούσι.  

Αυτή την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 μμ, προβάλλεται η ταινία "Το Νόημα της Ζωής" ("The Meaning of Life") των Monty Pythons.


Η θρυλική «αμαρτωλή» ταινία των αναρχικών του βρετανικού κινηματογράφου, των Monty Python, γυρισμένη το 1983, που προσπαθεί να απαντήσει στο μείζον ερώτημα: Τελικά που εντοπίζεται το νόημα της ζωής και της ύπαρξης; 

Το γέλιο βγαίνει αβίαστα σε μια «αμαρτωλή» ταινία που δεν σέβεται την σεμνοτυφία, ούτε τον πουριτανισμό, και αναδεικνύει την ιλαρή πλευρά του θέματος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Μήπως είναι η εργασία; Μήπως η μάθηση; Η οικογένεια; Ο πλούτος; Και τι κάνουμε όταν ο θάνατος μας χτυπά την πόρτα; Η ταινία προσπαθεί να δώσει μια απάντηση στα βασανιστικά ερωτήματα: ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε, έχει η ζωή μας κάποιο νόημα ή όλα είναι μάταια; Αλλά… περιμένετε! Εδώ δεν πρόκειται για καμιά φιλοσοφική πραγματεία! Εδώ πρόκειται για τους Monty Python, που, με το θεότρελο, άσεμνο χιούμορ τους, δεν αφήνουν τίποτα όρθιο!
Στον Θεό πήρε έξι μέρες για να δημιουργήσει τον κόσμο και στους Monty Python 90 λεπτά για να τον καταστρέψουν…

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους. Πείτε το και στους φίλους σας. Θα υπάρχουν καφές, αναψυκτικά και σνακς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: